torstai 4. lokakuuta 2012

Biltema: Metsämiehen varustekauppa?
Varsin monella meistä on kokemuksia Bilteman tuotteista. Tyypillistä noille on varsin kilpailukykyinen hinta. Joskus Bilteman tavara tuntuu tarjoavan satunnaiskäytössä todella hyvin rahalle vastinetta ja pelaavan ”ihan riittävän hyvin”. Joskus taas tuntuu siltä, että rahat menivät täysin hukkaan ja laatu on aivan sutta.
               Moni onkin jo varmasti huomannut, että Biltemalla on myös ”metsästysosastonsa”, johon pompsahtelee silloin tällöin uutuuksia. Ainakin omaan silmääni otti ns. tree stand, eli siirrettävä passipaikka. Mitenkähän moinen mahtaisi toimia esimerkiksi peuran kyttäyksessä? Ja onko rakennelma sellainen, että loppuviimeksi löytää aseen jyrähdyksen jälkeen itsensä puun alta kivikosta...

Muutakin mielenkiintoista löytyy: Esimerkiksi ihan kohtuuhintainen ”röllipuku”, joka moista haluaa kokeilla. Samoin akkutoiminen ruokintalaite vaikuttaa kohtuuhintaiselta, riippuen toki siitä, pelaako kuin junan vessa. Tuota voisi hyödyntää mahdollisesti vaikkapa kyyhkysten ruokinnassa: Otuksen eivät pääse mättämään kertaheitolla kaikkia herneitä kupuunsa, vaan ruokintalaite tarjoaa syötävää tasaiseen tahtiin tarjolle.Se Bilteman kamoissa monasti on, että olisi hyvä päästä tavaroita näkemään livenä ja käpistelemään ennen hankintaa. Pelkän kuvaston varassa toimittaessa saattaa tulla yllätyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti